Om os

ÅBNINGSTIDER:


Showroomet på Godthåbsvej 11, Frederiksberg:

Torsdag til fredag: 11.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

 

___________________

___________________

 

KONTAKT:

 

Har du spørgsmål, send mail til: kundeservice@altanbutikken.dk
eller ring til 52 58 58 67 (Telefontid: Man-tors: 9.30-15.00 og Fre: 9.30-14.00).

 

 

__________________


ALTANBUTIKKEN er et danskejet firma. 

Vi har en konceptbutik der sælger kvalitetsmøbler til altaner og terrasser.
Vi forhandler udelukkende topkvalitets-produkter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, for det er netop her, vores kundekreds skal kunne kende os fra de andre. Derfor er materialer og råvarer håndplukket blandt det allerbedste, der findes på markedet. Hermed finder du et stort udvalg i vores konceptbutik, som er specielt velegnet til altaner.

Vi forhandler også vores eget inhouse brand Balcony Living, som specialiserer sig i møbler velegnet til altanen og mindre uderum. Kravet for Balcony Living bygger på sammenspillet mellem æstetik, funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet. Derudover forhandles andre produkter der spiller godt sammen med Balcony Livings produkter. Da mange af vores produkter importeres direkte fra producenten, betyder det at vi kan levere de bedste produkter til de helt rigtige priser. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Kom endelig forbi vores butik på Godthåbsvej 11, 2000 Frederiksberg og se vores store udvalg og bliv inspireret.